Gamle Drammensvei 120
1363 Høvik
47 67 17 79 00 - info@stokvistapes.no
Funksjoner - Funksjoner

Funksjoner for konvertering av presisjonsproduksjon

Stokvis Tapes leverer fokuserte og spesialiserte tjenester for å møte behovene til produktet ditt. Våre bransjeledende tjenestefunksjoner er dedikert til å sikre at produksjonen og miljøet optimaliseres og kontrolleres for å møte de spesifikke behovene til hver kunde og applikasjon.

Vår tjeneste går utover å gi den beste tapen for søknaden din. Med våre in-house konvertering og maskiner, kan vi tilpasse bånd til ønsket størrelse eller form.

Contact us
 
Funksjoner - Den-Cutting

Utstansing

Die-cut tape gir deg muligheten til å konstruere nye former og nye kombinasjoner av materiale. Vi vil hjelpe deg med å redusere søknadstiden eller finne en kreativ løsning for nye selvklebende produkter.

 
Funksjoner - Laminering

Laminering

Stokvis Tapes kan lage enten dine egne produkter selvklebende eller laminat forskjellige taper, og andre fleksible materialer på hverandre. Enten det er ett lag eller fem, kan vi bringe ideene dine til liv og skape unike, enkle å bruke materiale solutions.

 
Funksjoner - Kutte

Kutte

Stokvis Tapes kan spalte tape i bredden du trenger innen et par timer. På denne måten er båndet enklere å bruke med mindre avfall. Ved hjelp av tape i den nøyaktige størrelsen du trenger vil gjøre deg i stand til å spare tid og penger.

 
Funksjoner - Spol tilbake

Spol tilbake

Hvis du trenger en spesiell rullelengde, kan Stokvis Tapes tilby tape i nesten hvilken som helst ønsket lengde. Vi kutter produktene dine i nøyaktig bredde ved å vikle en stor master roll gjennom en rekke blader mens du spoler tilbake til den spesifikke lengden som kreves.

 
Funksjoner - Utskrift

Utskrift

Stokvis Tapes kan skrive ut tekst og bilder på flere forskjellige typer tape. Enten det er for identifikasjon, merking eller salgsfremmende formål, la oss tilpasse tape for deg.

 
Funksjoner - Spole

Spole

Spooled (spole sår) bånd er løsningen for deg når du ønsker å redusere produksjonen stopper. Rullelengde opp til 20.000 meter er mulig å redusere linjen stopper til minimum.

VÅRE TJENESTER

Vår tjeneste går utover våre konverteringsevner. Våre bransjeledende tjenestefunksjoner er dedikert til å sikre produksjoning og miljøet er optimalisert og kontrollert for å møte de spesifikke behovene til hver kunde og applikasjon. Tjenestene inkluderer:

PROTOTYPING
Våre eksperter benytter en rekke teknologier som kan brukes til å lage prototyper uten behov for investering i mekaniske verktøy.

CLEANROOM (REN-ROM)
I høye tekniske felt er det en økende betydning for kontrollerte produksjonsmiljøer. Med flere rene rom rundt om i verden kan vi sikre støvfrie produserte og pakkede produkter.

TEKNISK TAPE
Vårt fullt utstyrte laboratorium er i stand til å teste i henhold til internasjonale standarder som AFERA, PSTC, DIN eller BS.

EMBALLASJE
Emballasjealternativer som passer til hver applikasjon inkluderer inline forseglede alternativer til ferdig produktemballasje. Vi tilbyr montering og emballasje på strategiske steder for å betjene våre kunder. Vi tilbyr emballasje i våre rene rom.

SAMLINGEN
Vi tilbyr et bredt spekter av monteringsalternativer fra delvis til ferdig produktmontering. Etter behov tilbyr vi montering i våre hvite rom og rene rom.

 

EKTE PARTNERSKAP FOR INNOVASJON

 

Nådeløst fokus i spesifikke markeder oversettes til dyp forståelse av spesifikke krav og behov samt innovasjon på tvers av markedene, slik at ingeniør- og tekniske team kan samarbeide med deg for å komme til markedet raskere med produkter som er optimalisert på effektive måter.

Contact us
Funksjoner - Over ons - Home