Gamle Drammensvei 120
1363 Høvik
47 67 17 79 00 - info@stokvistapes.no
Elektronikk - Elektronikk

Elektroniske tape-utstansinger/Limløsninger

Mens Stokvis Tapes har vært involvert i elektronikkproduksjon siden de tidligste innovasjonene i mobiltelefoner, krever dagens marked enda raskere snuoperasjoner for å møte korte produktsykluser, samt imøtekomme både høy- og lavteknologisk montering. Likevel er materialkvalitet og presist utvalg fortsatt driftskritisk for å oppfylle stykklister samtidig som kundene opprettholder kundenes tillit.

Stokvis' markedsfokus innen elektronikk, høy verdi ren rom kapasitet og en rekke produksjonsmuligheter sikrer kundens kostnadseffektivitet og produktytelse som fører til ultimate kundetilfredshet.

Make an appointment
Elektronikk - Applications (electronics)

PROGRAMMER


Varmestyring;
Vi tilbyr et bredt spekter av løsninger innen varmestyring som kan deles inn i to områder: termiske grensesnittmaterialer og varmesprederløsninger.

Elektriske skjerming; ledende og jording applikasjoner; Våre elektriske jordingstilbud inkluderer flere elektrisk ledende løsninger fra ledende tape til jording / elektrisk ledende skum.

Stokvent; en PET-basert ventilasjonsløsning utviklet av Stokvis Tapes for elektronisk, definitivt til belysningsapplikasjoner som må forsegles fra væske og partikkel inntrengning, men fortsatt kunne lufte for å unngå kondens.

Optiske klare lim; Våre optiske bindingsmaterialer med high-end egenskaper har en utmerket sikkerhet mot utgassing og blekk-trinn bobler. De er akryl basert og tilgjengelig i et bredt spekter av tykkelser og hardhet.

ITW Formex; Flammehemmende isolasjonsfilm for kraftsystemkomponenter som er score og sammenleggbar, flammehemmende og har best i klassen elektriske isolasjonsegenskaper.

Stokseal; En elastomerisk polyuretan og silikon skum som er svært komprimerbar. Den forsegler mot vann, fuktighet, støv og luft. Materialområdet inneholder et bredt spekter av tettheter, tykkelser og mykhetsnivåer. På grunn av sin eksepsjonelle mekaniske motstand er det et ideelt valg for high-end tetting, demping og støtdemping applikasjoner.

Stokbond; Et unikt utvalg av solide kjerne akryl skum bånd. De kan brukes til å binde plast som PP, PVC, PMMA, PC, PET og aluminium, stål og glass.

Merverdi og tjenester

 

Materialutvalg: Gjennom utviklingen av in-house innovasjon og nært samarbeid med verdens ledende råvareleverandører, har Stokvis Tapes erfaring med å gi våre kunder det optimaliserte og kostnadseffektive utvalget for å oppfylle sine krav.

R&D og Labratorieoppfølging; Vi er dedikert til å støtte produkter av høy kvalitet som bare samsvarer med kundenes spesifikasjoner og toleranser med et servicenivå som oppfyller dine mest krevende krav. Vårt fullt utstyrte laboratorium er i stand til å teste i henhold til internasjonale standarder som AFERA, PSTC, DIN eller BS for å finne ut hvordan våre bånd vil forhåndsforme i forhold til dine egne materialer.

Lager og logistikksupport; Et globalt nettverk av klimakontrollerte varehus står klar til å sette både råvarer og ferdige produkter der kundenes forsyningskjeder krever at de er.

Kvalitet; Alle tape-løsninger vi tilbyr oppfyller dine kvalitetskrav bevist av omfattende (ISO) kvalitetssertifiseringer og validerte produksjonsprosesser. Vi utvikler kontinuerlig våre produktløsninger og oss selv.

 

Contact us