Gamle Drammensvei 120
1363 Høvik
47 67 17 79 00 - info@stokvistapes.no
Papir- og grafisk - Papir- og grafisk

Papir- og grafisk tape- og selvklebende løsninger

Stokvis Tapes er en ledende leverandør av selvklebende produkter til papir- og grafikkindustrien. Effektive og nye selvklebende løsninger tilbys kundene for å optimalisere produksjonsprosessene og svare på den økende etterspørselen etter automatisering. Bruk Stokvis Tapes gjennom hele produksjonen for å redusere ledetid, øke produktiviteten, øke effektiviteten og sikkerheten.

Stokvis Tapes tilbyr et bredt utvalg av enkeltbelagte, dobbeltbelagte og overførings-tape som brukes i papir, folie, film, konvertering, utskrift  og grafisk industri for å overholde de mest krevende skjøte- og bonding-behovene. Automatisk spleising, overlapping spleising, kjernestart, hjullukking og web-reparasjon er bare noen få eksempler.

Papir- og grafisk - Papir og brett

Papir og brett

Stokvis Tapes gir et stort utvalg av frastøtbare og ikke-frastøtbare skjøtetape og web-reparasjonstape for å møte dine krav.

Papir- og grafisk - Web behandling

Web behandling

Stokvis Tapes tilbyr en komplett linje med ensidige dobbeltsidige taper for web-behandlingsoperasjoner som belegg, laminering og konvertering som presenterer vanskelige skjøteforhold.

Papir- og grafisk - Skrivere

Skrivere

Stokvis Tapes tilbyr et omfattende utvalg av skjøting, plate / bildemontering og maskering / kant-tetnings- taper, skreddersydd til ulike utskriftsprosesskrav.

Papir- og grafisk - Grafisk kunst

Grafisk kunst

Stokvis Tapes oppfyller behovene til den grafiske industrien ved å tilby best mulig innovative limløsninger og et bredt spekter av tape.

Kontakt oss

Tlf.: +47 67 17 79 00
Email: info@stokvistapes.no